Pretty woman z činžáku

Doprovázela movité, úspěšné muže na obchodní večeře a konference. Byla krásná, inteligentní a mluvila plynně anglicky i německy. Rozhodně se nepouštěla do žádných větších akcí, měla jen úzký okruh stálých „obchodních partnerů“. 

PRETTY WOMAN Z ČINŽÁKU

HANKA

Miláčku, jsem doma, k večeři bude rizoto a pak…? naťukala do mobilu poté, co položila nákup na kuchyňskou linku.

Odpověď přišla záhy. A co kdyby pak bylo před rizotem? Jen co ji dočetla, pípla druhá. A po rizotu si můžeme dát repete.

Hance se na tváři mihnul spokojený úsměv. Odpustil mi. Už se nezlobí. Sice mu to nedorozumění nedokázala uspokojivě vysvětlit, ale čas všechny rány zahojil.

V kolik tě mám čekat …v prádélku … v ložnici? Odpověď na tuhle otázku už ji malá mobilní krabička nedala.

Ondra už bral schody po třech a v kapse bundy lovil klíče.

„Přišel jsem s nabídkou kvalitního sexu. Štípání bambusu. Poloha mléka a vody,“ vstoupil do dveří se zlidovělou hláškou z filmu Pelíšky na rtech, Ondra.

Jen co za sebou zavřel vchodové dveře, otevřeli spolu další. Do ložnice. Do říše fantazie a vášně. Nespoutaného milování. Tedy abych byl úplně přesný, tohle milování bylo spíše spoutané. Hanka měla ruce přivázané ke kovové pelesti postele dvěma šátky a třetí měla přes oči. A později na břiše a na prsou stopy Ondrova vyvrcholení.

„Rozvážeš mě?“ žádala ještě rozechvělá.

„Vydrž chvíli, skočím pro vlhčené ubrousky,“ ujišťoval ji, ale než tak učinil, sáhl po mobilu a její tělo, nádherně odevzdané, lesknoucí se potem, si vyfotil. Ne proto, aby ho snad ukazoval kamarádům, ale čistě pro sebe. Na památku. Ostatně nebylo to poprvé. Aby to Hanka nepoznala, v okamžiku, kdy mačkal spoušť, zakašlal.  

Mnohem větší spoušť uvedl do pohybu, když při cestě z koupelny zahlédl Hančin vibrující mobil. Po předchozích zkušenostech nemohl jinak a podíval se, kdo jí píše.

Hani, dnes si byla úžasná, těším se na zítřek, byla poslední zpráva, kterou displej odhalil čtenáři. O pár vteřin později se roztříštil o zeď.

Hanka sebou vyděšeně škubla, a protože následovaly i další rány a po nich nadávky, snažila se vymanit z pout. Vůbec nechápala, která bije.

„Ondrášku, co se děje, jsi v pořádku?“ svíjela se na posteli.

„Já ti dám Ondrášku, ty děvko,“ řval na ní z bezprostřední blízkosti jako smyslu zbavený.

Strhnul ji šátek z očí ke krku a ona uhnula před jeho zlověstným pohledem. Opět byl vytočený a rozpálený doruda. Z milujícího partnera byl najednou šílenec. Ta jeho proměna v posledních pár týdnech byla děsivá.

ONDŘEJ

Miloval ji víc, než dokázal vyjádřit slovy. Ostatně verbální komunikace nikdy nebyla jeho silnou stránkou. Možná proto sbalila před třemi lety ona jeho. Ondra měl postavu antického boha (léta strávená v posilovně) a Hanka se v jeho náručí cítila v bezpečí. Přestěhovala se na malé město, aby za sebou jednou provždy zabouchla dveře. Odstřihla se od minulosti. V době studií si v Praze přidělávala jako modelka a hosteska. A odtud byl jen krůček ke kariéře luxusní společnice. Dobře placenou brigádu ji dohodila kamarádka Anna z vyššího ročníku. Hanka doprovázela movité, úspěšné muže (většinou cizince) na obchodní večeře, konference a večírky. Byla krásná, inteligentní a mluvila plynně anglicky i německy. Neprodávala jen svoje tělo, šlo o to klienta reprezentovat. Rozhodně se nepouštěla do žádných větších akcí, měla jen úzký okruh stálých „obchodních partnerů“, s nimiž se při opakovaných schůzkách sblížila natolik, že sympatie byly vzájemné. Z její strany v tom nebyla láska a cit, ale spíš důvěra a porozumění. Také ona měla svoje tělesné potřeby. Párkrát se stalo, že na ní klient upnul víc, než bylo zdrávo, ale s tím si dokázala poradit. S „brigádou“ sekla v momentě, kdy došlo k opačnému extrému. Zamilovala se, a protože jí Vladimír sliboval, že z ní časem učiní oficiální partnerku, dopřávala mu luxus svého těla grátis. Bez výčitek se to samosebou neobešlo. Jeho žena byla těžce nemocná a Hanka zpytovala svědomí, že oba čekají jen na její smrt. Až v posledním semestru zjistila, že Vladimírova žena je sice na klinice pečená vařená, ale jde o kliniku estetické medicíny a plastické chirurgie.

Po přestěhování do Kostelce, rozhodně nesbalila prvního chlapa, na kterého narazila. Ondru poprvé zaregistrovala až za pár měsíců. První chlap, na kterého narazila, byl Marcel z protějšího vchodu. Vysoký, hubený, ramena jak sešlapanej rejč, věčně rozčepýřené vlasy a stříbrné brýle. Hanča odhadovala, že je ajťák a nemýlila se. Marcel ji pomohl se stěhováním, zařídil ji internetové připojení, sehnal výhodně notebook a později i mobil, když ten její zničehonic dosloužil. Postupem času se stal jejím nejbližším přítelem a důvěrníkem. Taková nejka v kalhotách místo sukně. 

„Ten pěknej kuchař by chtěl rozpálit tvoji pánev," upozornila Hanku kolegyně z kanceláře, že na ní Ondra může oči nechat. Hanka si toho byla moc dobře vědoma. Ondra byl nenápadnej jak cikán na Úřadu práce. Koukal na ni jak na svatej obrázek kdykoli měl v posledních čtrnácti dnech službu. A protože se jí Ondra též líbil a masturbace už ji nestačila, požádala při placení číšníka, aby poslal pro kuchaře. 

„Pardon, omluvám se, slečno," šeptal Ondra, když se došoural k jejich stolu. Domníval se, že si Hanka stěžovala na jeho šmíráctví.

„Za co se omlouváte?" vychutnávala si ho.

„No, já ... vlastně …" byl z toho celý tumpachový a zahanbeně klopil zrak.

„Chtěly jsme vás tady s kolegyní pochválit, vždycky když ho vezmeme do úst, tak víme, že je od vás."

Ondra se napřímil a nevěřícně zíral. „Prosím?" nechápal, ač mu fantazie pracovala na plné obrátky.

Hančina kolegyně stěží zadržovala smích.

A zatímco si Ondra představoval smyslnou felaci, Hanka jeho fantazii lehce poupravila. „Jídlo od vás, když vezme do úst. Chtěly jsme vám jen složit kompliment.“

Ondrovo nadšení a vzrušení dost opadlo, ale i tak se zdvořile zeptal, zda mají ještě nějaké přání?

Hanka s hranou suverenitou otočila účtenku na rubovou stranu, sáhla do kabelky pro propisku a po pár rychlých tázích mu ji podala. „Moje telefonní číslo, abyste mě mohl pozvat na rande.“

Podle balících konvencí měl Ondra čekat tři dny, než se jí ozve, ale nevydržel to a napsal jí hned ten večer.

HANKA

„Kdo to je?“ domáhal se doznání Ondra.

„Já vážně netuším,“ vzpínala se, jak divoká klisna zahnaná do ohrady, Hanka.

„Kdo je ten čuromedán s kterým mi zahejbáš,“ upřesnil, koho má na mysli a obkročmo si na ní sedl. Jeho scvrklý, lepkavý penis ji lechtal na břiše, ale tentokrát jí to nepřišlo směšné. V posledních měsících Hance chodily znepokojující vyznání lásky. Zprávy chodily přes různé sms brány a ona netušila, kdo je pisatel. Nejprve se domnívala, že je to omyl, a společně se tomu s Ondrou smáli, ale postupem času je smích přešel. Když si změnila telefonní číslo, byl klid. Ale jen chvíli, než se přihlásil s další várkou oplzlostí. Ten magor přesně věděl kde, a kdy byla i co měla na sobě. Když šla na jógu, opěvoval její pružné tělo, pozice kobry, poloviční želvy a králíka. Když se zdržela v práci, přišla Ondrovi zpráva těsně předtím, než dorazila domů, jak si to s ní rozdal na kancelářském stole. On pak po Hančině příchodu domů bedlivě sledoval, zda se chová jinak. Když se sprchovala, lustroval ji mobil, prohlížel kabelku. Čuchal k jejímu spodnímu prádlu a hledal na něm stopy po jiném muži.

Ta nejistota a bezmoc byly nervy drásající. Byl si moc dobře vědom, že Hanka má navíc a celou dobu jejich vztahu se bál dne, kdy jí to dojde. Ondra nebyl ta nejostřejší tužka v penále. Když si před třemi lety začali psát, jeho odpovědi vždy následovaly po delší prodlevě. Musel hodně přemýšlet, co vtipného a inteligentního odpoví a občas si vzít na pomoc internet či slovník cizích slov.

Hanče to kupodivu nedocházelo. Brala ho takového, jaký byl. Milý, silný, trochu neohrabaný chlap, na kterého je spoleh. Nikdy neřešila, že má Ondra nižší vzdělání i plat než ona a že by to mohl být do budoucna problém.  

Jeho mužství fyzické bylo nadprůměrné a přineslo Hance spousty potěšení. Oproti tomu mužství emoční a mentální bylo stále ještě ve vývinu.

Ondrovu nejistotu a neschopnost ji věřit, posiloval fakt, že věděl, čím se dřív živila. Ale ona nevěděla, že on ví.

„Děláš to zase za prachy,“ udeřil na ní.

„Co to plácáš?“ odsekla naštvaně po několika vteřinovém váhání.

„Ptám se tě, jestli šukáš za prachy? Nebo to děláš jenom tak, že tě to baví?“ domýšlel si v zápětí a nebyl si ani trochu jist, která z variant je horší.

„Nikdy jsem ti nebyla nevěrná, musíš mi věřit,“ apelovala na Ondru a litovala, že se opět nechala vmanévrovat do té submisivní pozice. Přivázaná k posteli si připadala ještě víc zranitelná. Jenže Ondra to měl takhle rád a ona mu čas od času vyšla vstříc. Ondru vždy fascinovalo, jaké z ní při sexu vyzařovalo sebevědomí. Nebála se dělat věci, na které by si jeho předchozí přítelkyně neodvážily ani pomyslet. Mluvit o svých touhách, přáních. Šeptat mu do ucha, jak si ji má vzít, co jí rajcuje. Když se mu naopak oddala ona, cítil se na krátkou, pomíjivou chvíli jako ten, kdo vede, určuje pravidla, má moc ve svých rukou. Nahromaděný vztek mísený s nenávistí a pocitem zrady v něm probudil divokost, jakou u něj Hanka nikdy dřív neviděla. Kolenem jí roztáhl stehna, pravou rukou ji chytil za zadek a nadzvedl. Levou jí ucpal ústa. K životu probuzený penis mířil do míst, kde jak se domníval, byl i pisatel zpráv. Za normálních okolností by taková schopnost opětovné erekce po několika minutové přestávce byla obdivuhodná, ale v tomto případě chtěl vstoupit někam, kde už nebyl vítán. Když se jejich pohledy protnuly a Ondra si uvědomil, že ji nikdy neviděl tak vyděšenou, na okamžik zaváhal.

ONDRA

Že si Hanka přivydělávala jako luxusní společnice, mu prozradila její kamarádka Anna. Anna byla jediným pojítkem s minulostí, které Hanka neodstřihla. Když ji prvně navštívila v Kostelci, Ondra byl teprve nepříliš vzdálenou budoucností, a tak se spokojily s dámskou jízdou a hodnocením potencionálních klátičů.

„Tady je dost chabej výběr, řeknu ti,“ projevovala viditelnou nespokojenost Anna při obhlídce dostupného materiálu na místní diskotéce. Nakonec si přeci jen vybrala a Hanka jí velkoryse přenechala byt a na noc se uklidila ke kamarádovi Marcelovi.

„Doufám, že to není kamarád taky rád?“ neopomněla zhodnotit i ajťáka.

„Ne,“ vrtěla odmítavě hlavou a v dlaních skrývala smích.

„To jsem ráda, protože nevypadá, že by si kvůli němu holky trhaly rodidla.“

„Ale je moc hodnej,“ zastala se přeci jen Hanka spolehlivého přítele.

„A není gay?“ napadlo Annu. Na tuto otázku Hanka odpověď neznala, ale nikdy ho s žádnou holkou neviděla, tak tuto možnost nemohla jednoznačně zamítnout. Pravda ovšem byla, že když spolu někam šli, tak si Marcel nenápadně přítomné kluky a pány prohlížel.

Tu samou hypotézu vyslovil za pár týdnů i je jí nový objev Ondra. Ten se ovšem neptal, ale konstatoval. Jelikož Marcel dokázal leccos sehnat a zařídit, brzy ho vzal na milost, protože neohrožoval jeho pozici alfasamce. V době, kdy začaly chodit ty podivné sms, se Marcelovi dokonce svěřil se svým podezřením, že mu Hanka zahýbá. Marcel ho samozřejmě ujistil, že je to nesmysl, že on ví nejlíp, jak Hanka Ondru miluje.

Když přijela Anna na návštěvu podruhé, už byl v Hančině ložnici ustájený hřebec Ondra a ona proto musela vzít zavděk rozkládacím gaučem v obývacím pokoji. A se zatajeným dechem poslouchat, jak se v ložnici činí. Jeho bývalá přítelkyně musela umřít na infarkt, napadlo ji. Po sérii nekonečných orgasmů. Ondra jel jak králíček Duracell a Anna, která na rozdíl od Hany s brigádou dosud nesekla, pojednou zatoužila prožít to, co její kamarádka. Ne jen ten sex, ale tu důvěru a blízkost. Aby se na ní někdo díval, tak jak Ondra na Hanku. Když šel Ondra v noci na záchod, zabloudil jeho pohled směrem ke gauči, kde ležela zpola odhalená Anna. Peřinu měla mezi nohama a do tmy svítila odhalená půlka jejího zadečku, neboť noční košilka se jí při tom vzrušeném převalování vyhrnula. Ondru ten pohled natolik fascinoval, že nedával pozor a přerazil se o křeslo. Druhý den u snídaně se Anně omlouval za to, že ji probudil, ale ta jen potutelně opáčila, že se nic nestalo.

„Horší by to bylo v létě, to spím nahá,“ dodala šeptem, tak aby to Hanka neslyšela.

Ondra tu myšlenku samozřejmě nemohl dostat z hlavy, a když ji navečer vezl na autobusák, neodolal a nadhodil možnost další její návštěvy.

„Aničko, rád jsem tě poznal, zase někdy přijeď … třeba v létě.“

Oba od té doby mysleli na totéž a v červenci po pár dvoudeckách vína, když Hanka odpadla, mu Anna ukázala svůj letní spací úbor v celé své kráse. Ten sex si ale ve finále ani jeden z nich moc neužil. O nějaké důvěře a blízkosti nemohla být ani řeč. Jednak se obávali přistižení a Ondru navíc od momentu, kdy vyvrcholil do jejích lačných úst, sžíraly výčitky svědomí. A právě proto, aby se nepřiznal, mu Anna prozradila, že Hanka není rozhodně svatá a taky mu leccos tají. I pro Annu to bylo příliš velké sousto s hořkou příchutí a na další návštěvu už nedošlo. Hana byla dvakrát u ní, ale když byla na řadě s návštěvou Anna, vždy ji do toho jako na potvoru něco vlezlo.

HANKA

Jestli by to Ondra nakonec udělal či neudělal, se Hanka nikdy nedozvěděla. Každopádně na ní nevztáhl ruku ani jiný úd, protože do bytu vtrhla policie. Přijeli na základě telefonátu od souseda, a protože nikdo na zvonění ani bouchání neodpovídal, otevřely dveře násilím. Hanku našly spoutanou a nahou na zádech. V ústech měla kalhotky převázané šátkem. Ondra se nepříliš inteligentně schoval na záchod a předstíral četbu časopisu. Až později vyšlo najevo, že soused, který měl údajně domácí násilí nahlásit, vůbec nebyl doma. Kde není žalobce, není ani soudce, konstatoval policista, když Hanka nepodala na Ondru trestní oznámení a celou kauzu bagatelizovala jako součást sexuálních hrátek. Ondra si hned druhý den sbalil své věci, odstěhoval se na ubytovnu a Hanka si s kolegyní našla jinou restauraci. Samozřejmě byla psychicky otřesená. Nejen z toho, co se stalo a ještě stát mohlo, ale i ze skutečnosti, že jí dál chodily lascivní zprávy od neznámého pisatele. Pomocnou ruku a rameno k vyplakání ji poskytl Marcel. Vůbec nevěděla, co by si bez něj počala. Byl tu pro ni ve dne v noci, vždy ochoten ji vyslechnout. Při jednom takovém utěšování, o pár měsíců později, si uvědomila, že Marcela přitahuje. To zjištění ji zaskočilo, vzhledem k tomu, jak o jeho orientaci smýšleli Anna s Ondrou. Ten večer se do své garsonky v protějším domě už nevrátil. Hanka usnula s hlavou na jeho propadlém hrudníku a on se neodvážil ani pohnout, aby ji nevzbudil.

MARCEL

Udělal jsem dobře, že jsem Hanku přesvědčil, aby na Ondru nepodala trestní oznámení, přemítal Marcel. Člověk by neměl žít v nenávisti. Je důležité se naučit odpouštět. Ostatně já jsem tomu mamrdovi taky odpustil, že mi zkřížil plány. Nebýt jeho byli bychom už tři roky spolu a nejspíš taky manželé. Možná i s dítětem na cestě. Jeho chyba, že si myslel, že se mi líbí kluci. Já si je opravdu prohlížel, ale jenom proto, že představovali nevítanou konkurenci. Marcel něžně políbil Hanku do vlasů a pomyslel si, že pokud se co nejdřív nevzbudí, tak se snad počůrá. Ten testosteronovej blbeček Ondra vůbec netuší, co mě to stálo úsilí, energie a hlavně peněz, abych se ho zbavil. Hlavně poslední rok jsem finančně krvácel. To, když jsem si uvědomil, že pokud jim nepomůžu, tak se nerozejdou. Nezjistí, že se k sobě nehodí. Skrytá kamera v nástěnných hodinách v ložnici, odposlech v elektrické prodlužovačce, napíchnuté telefony a tablety, které jsem jim „tak výhodně“ sehnal. Ale nelituji ani jediné koruny, protože jsem byl vždy o krok napřed. Jak loutkář, který ovládá své marionety.

KONEC …

 

… ne tak docela.

Hanka se vzbudila a po dlouhé době se cítila dobře. Žádné běsy, strach, paranoia. Cítila Marcelův překotný tlukot srdce. Zvedla hlavu a podívala se do jeho pomněnkových očí. Poté se natáhla a dala mu lehký polibek na tvář.

„Dobré ráno,“ zašeptal Marcel.

„Přesně jak říkáš,“ dodávala si odvahy vyslovit to, po čem momentálně nejvíc touží. „Dneska začne nová kapitola mého života.“

„A mám v něm nějaké místo?“ osmělil se Marcel.

„Samozřejmě, včera jsem to probrala s Annou a ta mě utvrdila, že to je nejlepší možná volba.“

Marcel si nervózně olízl rty a připravoval se na vytoužený polibek.

„Stěhuji se zpátky do Prahy za Annou a ty jako můj nejlepší kamarád mi pomůžeš zabalit.“  

 

Mé předchozí Všehochuť povídky: https://snitily.blog.idnes.cz/?us=123558

 

 

Autor: David Snítilý | pátek 3.2.2023 16:35 | karma článku: 25,40 | přečteno: 1157x
  • Další články autora

David Snítilý

… a co je vlastně normální aneb nudné vztahy II. (dokončení)

Přines jí kytku, řekni, že jí to sluší.“ „Bude si myslet, že jsem ji zahnul,“ bránil se Honza. „Ale tys jí zahnul,“ připomínal mu Marek. „Jak víš, že ženská tohle chce?“ „Řekla mi to ex, že jsem to nedělal," přiznal Marek.

13.4.2024 v 6:50 | Karma: 12,71 | Přečteno: 402x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

... a co je vlastně normální aneb nudné vztahy

„A je sexy ten Váš kamarád?“ provokovala Marka Tereza. „Ne tak jako já," kasal se Marek. „Sexy s tímhle pivním mozolem?" poukázala na jeho zvětšujícího se milana. „To není pupek, to je charisma," oponoval nádherné femme fatale.

29.3.2024 v 7:40 | Karma: 16,93 | Přečteno: 442x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Podzimní balada

Vdávala jsem se mladá, protože jsem musela. Byla jsem v očekávání, což doma nikdo nečekal. Rodiče se domnívali, že jsem slušná katolická dívka. Přišla jsem o věneček na vesnické tancovačce a pak plačce svěřila se sestře Kačce.

15.3.2024 v 17:00 | Karma: 18,89 | Přečteno: 502x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Drahá tma

Jenže láska je mocná čarodějka a Montekové a Kapuleti měli v porovnání se Skleničkovými a Korbelovými vřelé sousedské vztahy. Obzvláště poté, co Patrik podlehl Sářině půvabu a začal se s ní tajně scházet.

17.2.2024 v 8:30 | Karma: 17,27 | Přečteno: 513x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané (Tvoje hvězda & Big Mig)

Laura utekla od despotického manžela ke kamarádce Markétě. Richard prosil, omlouval se, sliboval, vyhrožoval a nakonec poslal sms, že jestli se nevrátí, skočí pod vlak. Marky mu z Lauřina mobilu poslala odkaz na jízdní řád vlaků.

26.1.2024 v 15:50 | Karma: 19,93 | Přečteno: 525x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

... a co když to vzdám? (Bez dcerky neodejdu)

Mým prosbám, abychom navštívili poradnu či psychologa, se Tonda vždy vysmál s tím, že jediný blázen, co potřebuje lékařskou péči, jsem tu já. A zmínka o rozvodu ho v tu ránu rozpálila do běla a mně zčervenaly tváře. Nikoli studem.

13.1.2024 v 8:14 | Karma: 22,97 | Přečteno: 605x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Promiskuitní babička, zamilovaný spolužák, mrtvý tatínek a vánoční zázrak

O babičce Pavlíně se říkalo, že v mladí dostala každého muže, který před ní neutekl na strom. Podváděný dědeček Rudolf se babičky vždy zastával, že jde o snůšku nesmyslů, neboť dostala i ty, co ze stromu posléze slezli.

26.12.2023 v 9:44 | Karma: 20,97 | Přečteno: 865x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Kamarádi na život i na smrt 3/3

Ondra prošel tam a zpět zdí, aby se podíval, kdo se dobývá do jeho bytu. „Je tam nějaká vyzobaná slunečnice," hlásil Filipovi. „Další tvoje milenka?" Nebyla to milenka, ale truchlící matka. „Já jsem Mrtvý," představil se jí Filip.

17.11.2023 v 8:40 | Karma: 17,13 | Přečteno: 371x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Kamarádi na život i na smrt 2/3

„Nechtěl jsem ti ublížit. Kdybych věděl, jakej seš skvělej chlap ...“ omlouval se Ondra. „Tak bys mi nechodil za ženou?“ domýšlel si Filip, co chce mrtvý obšourník říct. „To ne, ale dával bych si větší pozor, abys na to nepřišel."

11.11.2023 v 8:21 | Karma: 16,64 | Přečteno: 451x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Kamarádi na život i na smrt 1/3

Když je ve škole učitelka kárala, obvykle to vyvolalo salvu smíchu. „V tom má zase prsty známá dvojka Mrtvý, Němec.“ Filip v tom byl většinou nevinně, ale pokaždé mlčel jak partyzán a přítele Němce nikdy nepráskl.

4.11.2023 v 8:36 | Karma: 19,42 | Přečteno: 603x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Doktor Obenka a zoufalá matka na castingu luxusních společnic

Slizký, upocený doktor práv mě vyzval, ať mu pro klienty zapózuji na rudé pohovce. „V žádném případě!“ rázně jsem odmítla. „Nikdy, nikdy, nikdy!“ „Tak a teď ještě kalhotky,“ škodolibě se křenil doktor Obenka o pár minut později.

14.10.2023 v 14:00 | Karma: 21,08 | Přečteno: 753x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Univerzální překladač ženských myšlenkových pochodů

Karolína vyvinula přístroj, který měl na základě vložených algoritmů, překládat komplikovanou mluvu žen do prostšího jazyka mužů. Už žádné jinotaje a náznaky. Problém byl, že u nás šlo o výzkum neschválený a nelegální.

23.9.2023 v 7:52 | Karma: 26,19 | Přečteno: 903x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexuální praktika, co rozpálí Patrika (maminčina mazánka)

Sestry na chudáka mamku tlačily, aby budižkničemu Patrika přestala živit. „Zrovna včera říkal, že si našel brigádu,“ hájila benjamínka. „A můžeš mi říct jakou?“ chtěla vědět Lucie. „Prý bude malovat strop v letním kině."

30.8.2023 v 9:14 | Karma: 22,56 | Přečteno: 985x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Máš její oči ... & Chtění

Máš její půvab, šarm i hlas, slabost pro kluky nesmělý, v tvých očích zrcadlí se čas, který vaše světy rozdělil. Máš její oči, úsměv, vlasy i ve tvářích dolíčky, bavíš se a žízeň hasíš, zatímco já v šeru u svíčky. Čekám ...

6.8.2023 v 9:50 | Karma: 16,25 | Přečteno: 340x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Amatérská ornitoložka před rozvodovým stáním II. (dokončení)

„Co tady děláš, chlape?!" zařval naštvaně přítel Zuzky. Stál jsem nahý uprostřed jejich chodby, jen s ručníkem omotaným kolem beder a vysavačem v ruce. „Vysávám," odpověděl jsem po pravdě. „A kdo ti dovolil, sahat na můj vysavač!“

28.7.2023 v 15:14 | Karma: 16,83 | Přečteno: 572x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Amatérská ornitoložka před rozvodovým stáním

Poté, co na vědomost vyšlo, že se s Milanem po osmi letech rozvádíme, mi přišlo na mobil a Facebook tolik fotek ptáků, že mi z toho šla hlava kolem. A to jsem ani všechny neznala. Myslím, samozřejmě ty muže, ne ty jejich bimbasy.

26.7.2023 v 9:55 | Karma: 20,56 | Přečteno: 1194x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané III. (hledám milenku pro manžela Standu)

„Kondomy máš?“ zeptala jsem se manžela při polibku u vchodových dveří. Samozřejmě na ně zapomněl. Na jeho obhajobu musím říct, že příčinou jeho roztržitosti a nervozity byl zřejmě fakt, že se měl prvně setkat s budoucí milenkou.

23.6.2023 v 15:40 | Karma: 33,15 | Přečteno: 8592x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Plaváček - Modlitba beznaboha

Na samotě Vysočiny lišky dávají dobrou noc. Stromy vrhají dlouhé stíny, nedovoláš se o pomoc. Modlitba za malou Janu, ať Plaváček na mysli neklesá, za čápa ba i za vránu, co před lety ji přinesla. Modlitba beznaboha, slova strohá

7.6.2023 v 16:00 | Karma: 15,54 | Přečteno: 344x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané II. (Eli & Něžná se zálibou v BDSM)

Eliáš se chystal na rande, když ho zaskočila manželka s dotazem, „můžu jít večer ven s tebou?" „To by tě nebavilo,“ ujistil Zuzku. A ani nelhal.Těžko by se chtěla dívat na to, jak svázané Ivě uštědřuje výprask na rozkošný zadeček.

2.6.2023 v 18:01 | Karma: 24,82 | Přečteno: 1044x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Cesta do zapomnění (Maluj ze snů obrázky)

Podrážky bot jsou obalený bahnem cest, otisky v hlíně prozradí směr. Přijde mi vhod, že nemůžu už víc se splést, při vší té špíně, já hrál jsem fér.

7.5.2023 v 8:30 | Karma: 16,49 | Přečteno: 386x | Diskuse| Poezie a próza
  • Počet článků 180
  • Celková karma 17,10
  • Průměrná čtenost 656x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.