Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Skvělé!!! Už se těším na další.R^

1 0
možnosti
Foto

Zdeňko, děkuji za uznaní od hokejové fanynky. Kluci stále píší nové kapitoly své sportovní cesty, takže o inspiraci mám postaráno.

0 0
možnosti
Foto

Napište, Davide do rubriky "sport" a přihlaste se tam jako externi dopisovatel ;-)

1 0
možnosti
IM

Davide, ty píšeš o hokeji tak sugestivně, že bys mohl dělat sportovního komentátora;-D. Tak hlavně, ať jsou kluci v cajkuR^

1 0
možnosti
Foto

Ahoj Ivčo, moc děkuji. A to mám vždy obavy, jestli čtenáře zaujmou příběhy kluků které neznají. Mě, který byl hokejem nepolíben, to prostředí fascinuje.

1 0
možnosti
Foto

Marie, moc děkuji, snažím se. Dnes se bohužel "bavím práci" ve fabrice, ale zítra bude další dávka inspirace. Žena jede s Dádou na hokej, já s Majkym, který hokejový zápas s o rok staršími s díky odmítl, do Pardubic. Jede chytat proti o 4 roky starším na turnaj hokejbalu. Už si to vyzkoušel loni a moc ho to bavilo. Chtěl bych mít jeho sebevědomí.;-D

1 0
možnosti

Hlavně, jestli už je Majky v pořádku...Bez zdravého sebevědomí člověk nic nedokáže. To mu schvaluji. Být při zemi je v tomto světě špatně. Přeji mu (i Vám) zítra hodně štěstí, tedy žádné zranění.

2 0
možnosti

Davide, to se tak skvěle čte! Jako bych u těch zápasů kluků byla taky.

Díky za přímý přenos!:-)))

3 0
možnosti
Foto

Že jo?! Píše to a já úplně vidím :-) a to hokej nesleduji

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 17,21
  • Průměrná čtenost 656x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.