Sexy seznamka pro zadané II. (Eli & Něžná se zálibou v BDSM)

Eliáš se chystal na rande, když ho zaskočila manželka s dotazem, „můžu jít večer ven s tebou?" „To by tě nebavilo,“ ujistil Zuzku. A ani nelhal.Těžko by se chtěla dívat na to, jak svázané Ivě uštědřuje výprask na rozkošný zadeček.

SEXY SEZNAMKA PRO ZADANÉ II. (Eli & Něžná se zálibou v BDSM)

Iva si po ranní ledové sprše pročesávala kaštanové vlasy před velkým zrcadlem a zbytečně sebekriticky hodnotila svou postavu. Nikdy nebyla žádná modelka 90-60-90, ale ani vyložená šereda. Taková zlatá střední cesta. S přibývajícím věkem, když její vrstevnice nemohly shodit poporodní kila a byly uštvané z nákupů, vaření a péče o děti, ona naopak krásněla. Z ošklivého káčátka se stávala krásná labuť. Přesně tak ji ohodnotili včera podnapilý spolužáci na třídním srazu. Z třídní Barbie Nikoly byla dvakrát rozvedená, rozteklá bečka sádla a z ošklivky Katky sexy milfka.

„Když si uvědomím, že jsem nad tebou tenkrát ohrnoval nos,“ pozdě bycha honil třídní krasavec Mára.

„A dnes bys nad ní ohrnul předkožku,“ doplnil ho ještě více společensky unavený Oskar.

Iva se začala oblékat a než si zapnula podprsenku, omluvila se v duchu svému mladšímu já. V pubertě svá drobná prsa nenáviděla, teď byla ale naopak ráda, že nemá melouny jako její spolužačky. Z melounů se totiž působením gravitace, přibývajících let a kojení staly povislé psí uši. Ustrojená a nalíčená vyšla z prostorné koupelny do ještě prostornější kuchyně luxusní vily na Hanspaulce.

Její o 17 let starší muž Adam, který řídil českou pobočku firmy zabývající se výrobou, instalací a servisem výtahů a eskalátorů, právě dokončil přípravu snídaně.

Ivě v momentě kdy dosedla ke stolu a poděkovala, pípla na mobilu zpráva.

Ani se nemusela dívat na displej a už tušila, kdo je odesílatelem a co bude jejím obsahem. Dračice, chci ti pořádně vyšukat prdelku.

Autorem duchaplné zprávy byl její aktuální milenec č. 5 Radovan.

Kdyby Iva neměla takový odpor k vulgarismům, řekla by si v duchu určitě: to je ale debil.

Jenže ona byla slušně vychovaná dáma, a tak si jen pomyslela, že se s ním při nejbližší možné příležitosti rozejde.

Ještě před pár lety si dávala tu práci a veškerá komunikace s milenci probíhala za přísných bezpečnostních opatření. Měla jeden oficiální a druhý neoficiální mobil s vypnutým zvoněním, speciálně pro milence určenou mailovou adresu a kamarádku Marii, která ji vždy ochotně potvrdila alibi. Jaké bylo její rozčarování, když zjistila, že všechno to skrývání a strachování bylo úplně zbytečné. Adam se ani v nejmenším nepídil potom, jak tráví svůj volný čas, ani kde byla celou noc.

„Tak a Radovanovy radovánky dospěly do finále,“ oznámila kamarádce Marii, s odkazem na Večerníček Zdeňka Svěráka. Iva si Radovana zablokovala na seznamce i v mobilu, ihned poté, co mu dala prostřednictvím sms zprávy kvinde. Radovan neznal její pravé jméno ani adresu domů či do práce. Pro něj byla jenom Něžná. Tajemná kráska, se kterou se scházel poslední tři měsíce v hodinových hotelích. Možná by mu své jméno i řekla, kdyby se zeptal, ale jemu šlo jen o tělocvik a o svou vlastní potěchu.

„A teď přijde na řadu šestka?“ tetelila se blahem Marie. Její ryze monogamní vztah s Pepou jí sice vyhovoval, ale to vzrušení když s Ivou vybíraly nového kandidáta na klátiče, mělo něco do sebe.

Ivu nikdy nikdo na seznamce neoslovil. Jednak tam neměla fotku a jednak měla v profilu údaje 99let a 199 kilo.

Což byl samozřejmě záměr. Správně předpokládala, že na ty sexy krásky ve vyzývavých pózách se chlapi slétali jak vosy na bonbón. A ona se nechtěla probírat spoustou úchylných zpráv. Ona chtěla být jako ta holčička, co si v cukrárně vybírá, na co má chuť.

„Co tenhle,“ zabodla Marie prst do monitoru.

„Je o pět let mladší než já … a taky až moc hezkej,“ rázně odmítla její doporučení. Ten den si ale nikoho nového nevybrala a večer když už byla v posteli, mu přeci jenom poslala krátkou zprávu: zda je ještě volný?

Odpověděl: že volný, byť tak trochu zadaný (rozuměno ženatý) a sexuálně nevyužitý. Samozřejmě mu nevěřila a to ještě neřekl to nejpodstatnější. Čtyři roky neměl žádný sex a předtím taky moc ne. S nikým jiným než s manželkou totiž nikdy nespal.

„Chlap co vypadá jak Brad Pitt a měl jen jednu partnerku,“ rovněž nevěřila Marie.

„Ptala jsem se ho, co by chtěl zkusit za praktiky a on, že cokoli, protože všechno pro něj bude nové.“

Marie vyvalila oči jak přišlápnutá žába, „chceš tím říct …?“

„Přesně tak čtyřiatřicetiletý skoro panic. S manželkou je od šestnácti a v životě ho nevykouřila a on ji nevylízal.“

Marie se úplně otřásla při té představě. Její Pepa sice měl menší penis, ale jazyk hbitej, že by stáhl i slepici z kůže.

Po týdnu jiskřivého dopisování přes Skype si Iva dala s Bradem Pittem alias Eliášem sraz v restauraci Galerie Butovice. Ona věděla, jak vypadá, pro Eliáše to mělo být překvapení. Vyměnili si telefonní čísla a ve zkratce mu popsala, koho má hledat. Stála u zábradlí v prvním patře a nedočkavě ho vyhlížela. Motýlci v břiše jí poletovali jak na aviatické pouti letadla. Přišel přesně na čas, ale než aby zamířil ke schodišti do prvního patra, začal ji hledat v přízemí. S nadšením vyrazil k ženě, kterou mylně považoval za Ivu, když v tom ho přibrzdilo zvonění.

„Nechtěl jsi jít za tou brunetkou s velkými ňadry?“ otázala se bez představení. Bylo to poprvé, co slyšel její hlas.

„Ne, samozřejmě, že ne,“ mohl si hlavu vykroutit, „hledám, kudy se dostanu do prvního patra.“

Řekla mu, ať počká dole, že přijde, ale on neposlechl a vyrazil za ní po schodech nahoru. Když Iva dorazila do přízemí, opět vytáčela jeho číslo a žádala vysvětlení, kde je. Eliášovi až později došlo, že tenkrát jí poprvé a naposledy lhal, když tvrdil, že nemíří k brunetce s bujným dekoltem. A taky, že to nahánění po schodech a neuposlechnutí „rozkazu“ přesně definovalo jejich vztah. Oba chtěli být ve vztahu tím dominantním jedincem, který rozhoduje.

Ještě ten den si poskytli vzájemnou orální péči na sedadlech jeho Peugeota.

„Francouzské milování ve francouzském autě,“ vydechl rozněžněle Eliáš.

Iva neříkala nic, protože s plnou pusou se nemluví, ale byla ráda, že ji milenec číslo 6 následně zahrnul něžnými superlativy. 

Když to Eliáš večer do telefonu líčil svému nejlepšímu příteli Filipovi, ten neskrýval upřímnou radost.

„No vidíš … a pak, že nerostou a kdy se zase uvidíte?“

„V úterý a ve čtvrtek v autě a příští týden v hodinovém hotelu, který mám zamluvit,“ sumarizoval svůj program na následující dny. „Trval jsem na tom, že hotel vyberu já, ale teď netuším jaký? Ona na rozdíl ode mě jich pár poznala a má s čím srovnávat.“

Rozvedený Filip mu ihned navrhl, že mu sežene ten nejlepší a skutečně mu za necelou hodinu poslal obsáhlý seznam i s osobními doporučeními.  

Na konci mailu byl vítěz s poznámkou: akorát nevím, jestli do toho s tím názvem půjdeš? Penzion se jmenoval stejně jako jeho žena, Zuzka. Eliáš se ovšem pochlapil a v Zuzce měl s Ivou první koitus od oslavy třicátých narozenin. K jeho velkému úžasu nebyl vaginální, ale anální. Iva totiž ani jiný nechtěla a neprovozovala. Nikdy. Bála se, že by i přes používanou ochranu mohla otěhotnět. Eliášovi to přišlo zvláštní, ale raději to neřešil. Jen aby Ivu nezklamal a neztratil. Byl jí naprosto očarován, orgasmy měla tak intenzivní, že musel vždy ustoupit, neboť se zcela nekontrolovaně zmítala v divokých záškubech.

„Ty vole, já ti závidím,“ přiznal Filip, když mu to Eliáš vyprávěl u piva. 

„Ty závidíš mně?“ nechápal Eliáš, „vždyť ty se svojí vyřídilkou ukecáš skoro každou.“

„Já mít tvůj ksicht a tělo, tak nepotřebuji vyřídilku,“ oplatil mu kompliment přítel ze školních lavic.

„A k čemu mi to je, když jsem introvertní stydlín.“

„Tak teď už se asi nestydíš?“ dobíral si Filip Eliáše. Narážel mimo jiné na to, že už si s Ivou naplánovali návštěvu swingers párty.

„Já se ráno vzbudím vedle Zuzany a normálně mi stojí péro,“ svěřoval se dál Eliáš Filipovi, „jenom proto, že se mi zdálo o Ivě.“

„Tomu se říká ranní erekce,“ nechápal Filip.

„To má víc chlapů?“ nechápal pro změnu Eliáš, „já to nikdy dřív neměl.“

Filip se nejprve do sytosti vysmál a pak Eliáše ujistil, „ty vole, to maj všichni chlapi, od puberty.“ 

„Chápeš, že to co s tebou ta holka dělá, to nejsou úplně obvyklé praktiky?“ dodal o pivo později, když mu Eliáš popsal tantrickou masáž prostaty.

„Nevím, co je obvyklý a neobvyklý, pro mě je všechno nový,“ přiznal bezelstně Eliáš.

Neobvyklý byl ale hlavně přístup podváděných partnerů. Ani Adam ani Zuzka se nepídili potom, kde tráví celé dny a často i noci jejich protějšky. Oba měli svoje dobře rozjeté kariéry, a i když tušili, že ztratili výhradní exkluzivitu, neměli chuť se pouštět do sporů a odhalování pravdy.

Jen jednou jedinkrát když se Eliáš chystal na rande s Ivou do hodinového hotelu, kde měli zamluvenou místnost na sadomasochistické praktiky, ho Zuzka objala a ptala se, kam jde.

„Jen tak ven s přáteli, vyčistit si hlavu,“ plácl nazdařbůh.

„A nemohla bych jít s tebou?“

„To by tě nebavilo,“ ujistil Zuzku a ani v nejmenším nelhal. Těžko by se chtěla dívat na to, jak svázané Ivě uštědřuje výprask na rozkošný, provokativně vystrčený zadeček.

Navíc jejich vztah už nebyl jen o sexu, chodili spolu do divadla, na operu, do bazénu. V podstatě žili dva paralelní vztahy. Iva Eliáše dokonce představila své matce jako přítele. (S otcem se nestýkala, jelikož spolu měli odjakživa hodně komplikovaný vztah). Naproti tomu Eliáš Ivu svým dětem představit nemohl. Syn Adam i dcera Anička na něj byli dost fixovaní, protože s každým z nich strávil dva roky na rodičovské dovolené. Maminky na pískovišti si tenkrát při pohledu na toho dokonalého otce, trhaly rodidla. Vařil doma dětem vlastní, čerstvé, zeleninové kaše a limonády z ovoce, ale co se týkalo flirtování, byl dost neohrabaný. A maminkám to přišlo rozkošné, dokud nezjistily, že jejich decentně naznačené výzvy k možnému intimnějšímu sblížení, jednoduše nechápe.

To že Eliáš ohledně svých milostných zkušeností mluvil pravdu, Ivu zaskočilo. Všichni její předchozí milenci dělali ramena, ale žádný z nich nebyl tak dobrý, jak se prezentoval. Eliáš byl naproti tomu učenlivý a dychtil po nových zážitcích a praktikách. Začal proto sjíždět pornografické kanály a posílal Ivě odkazy na videa. Zpočátku šlo o běžné praktiky, ale později přitvrzoval víc a víc. Objevil svou temnou stránku. Iva se ale nezalekla ničeho. Nakonec oba shodně seznali, že z toho všeho co vyzkoušeli, je nejvíc láká BDSM. A že ani jeden z nich nechce být ten submisivní, což je u této praktiky celkem podstatný problém. Společně navštívili sexshop, a když zjistili kolik by všechny ty „hračky“, co chtějí vyzkoušet, stály, šla jim z toho hlava kolem. Nakonec tedy nekoupili nic a objednali si vše přes internet v dárkovém boxu výrazně levněji. Balík si samozřejmě nenechali poslat ani k jednomu z nich domů, ale k Eliášovi do práce. Ivě musel slíbit, že ho rozbalí, až budou spolu. Jenže Iva to čekání samozřejmě nevydržela a ještě ten večer Eliášovi volala přes Skype, že balík bude rozbalovat on a ona ho bude přes monitor sledovat.

„Ale já jsem ještě v práci,“ namítl chabě.

„A je tam s tebou ještě někdo?“ zajímalo Ivu, a protože tušila, že odpověď bude záporná, už osnovala plán, díky kterému se Eliáš hodně zapotil. Protože byl v potemnělé kanceláři skutečně sám, přesvědčila ho, ať krabici rozbalí před monitorem a všechny ty hračky jí názorně předvede. A tak si Eliáš zahrál na legendárního teleshoppingového prodavače Horsta Fuchse a Ivě předváděl pevnost lana, škrabošku na oči, plácačku na zadek, pouta na zápěstí a kotníky. Když vzal do ruky anální kolík, chtěla vědět, jestli je ze stejného materiálů jako ten v sexshopu.

„Úplně stejný, ten ti do zadečku vklouzne jak po másle,“ básnil Eliáš a Iva jen žasla, jak se za poslední tři měsíce změnil. Z nesmělého ostýchavého chlapa se transformoval na sebevědomého alfa samce. Zbývaly poslední tři položky nákupu a Iva chtěla, aby jí je předvedl názorně na svém těle. Eliáš se samo sebou bránil, ale Iva byla neoblomná.

„A až se jeden druhému oddáme, měli bychom mít nějaké bezpečnostní heslo, kdyby to zašlo moc daleko,“ navrhla Eliášovi, zatímco si před monitorem sundával košili a připínal si obojek s vodítkem na krk. A svorky s rolničkami na bradavky.

„Co třeba ještě, ještě,“ zavtipkoval Eliáš a bylo to poslední, co řekl, neboť uposlechl milenčiných instrukcí a nasadil si i roubík.

Dřív než mohla Iva ocenit jeho poslušnost, cvakly v zámku klíče a následně se postupně rozsvítila světla na chodbě spojující kancelářské kóje.

Uklízečka! docvaklo Eliášovi, ale v tom nastalém zmatku nebyl schopen třesoucíma se rukama roubík ani obojek sundat. Iva se u monitoru dusila smíchy a uklízečka se svým mopem postupovala blíž a blíž.    

„Dobrý večer, pane Voráčku, to vy tady ještě strašíte,“ pozdravila paní Málková Eliáše. Bylo parné léto a on ve své kancelářské buňce seděl v kvádru a s šálou kolem krku. Jediné co se Eliášovi podařilo sundat, byl ten roubík a bál se jen pohnout, aby ho neprozradily rolničky na bradavkách. 

Následující měsíce byly plné vášně, orgasmů, hádek, rozchodů a usmiřování. Eliáš se chtěl rozvést a žít s Ivou. Ona se ale bála, že když svůj vztah zlegalizují, ztratí onu výjimečnost, jiskřivé napětí. Upadnou do šedi průměrnosti a stereotypu.  A už vůbec se jí nelíbily Eliášovy návrhy, že by spolu mohli mít krom plnohodnotného vztahu i dítě. Její vlastní traumatické dětství s věčně nespokojeným a výbuchy vzteku překypujícím otcem jí zanechaly hluboké jizvy na duši, o kterých nerada mluvila.

„Moje máma se vedle otce trápila tak, že dostala rakovinu,“ vytáhla na Eliáše rodinnou anamnézu.

„Ale já přece nejsem tvůj táta, ani rakovina,“ argumentoval Eliáš, „já tě miluju a vždycky milovat budu.“

„Stejně jako svoji ženu?“ zasadila mu Iva ránu pod pás. Jen co tu větu vyslovila, už toho litovala, ale nemohla svá slova vzít zpět.

Eliáš se sebral a beze slova vysvětlení opustil pronajatý pokoj v hodinovém hotelu. Dlouhých čtrnáct dní nereagoval na volání, textové zprávy a maily. Nakonec přeci jen souhlasil a sešel se s Ivou na obvyklém místě. V pokoji číslo šest. Když vešel do místnosti, všude byla tma, jen v rohu u postele na nočním stolku hořela svíčka a u ní byl papír se vzkazem.

Eliáš se předklonil a po jeho přečtení dle instrukcí na papíře zavřel oči. Iva oděna do černého prádla stála v protějším rohu a poté co její milenec uposlechl, k němu zezadu přistoupila a zavázala mu oči. Eliáš se nebránil. Nebránil se ani tehdy, když ho svlékla a položila na postel. V momentě kdy už na obranu myslel, bylo pozdě. Ležel na zádech, ruce i nohy měl připoutané k pelesti postele a Iviny rty stavěly jeho penis do pozice nevhodné pro vyjednávání. Čtyřmi zbývajícími smysly vnímal její doteky, vůni, sténání i prsty a posléze i bradavky, kterými se dotýkala jeho úst. Když si ho Iva osedlala, pochopil, že je něco jinak. Jednak mu nenatáhla kondom a jednak nepoužila lubrikační gel. Jakmile mu stáhla šátek, mohl se na vlastní oči přesvědčit, že vstoupil tam, kam měl doposud přístup zapovězen, on i všichni předchozí milenci.

Iva se na jeho napnutém těle rytmicky pohybovala a šeptem vznesla dotaz, který rozhodl o jejich budoucnosti. „Ještě se mnou chceš mít dítě?“

 

Předchozí díl Seznamky: https://snitily.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=800440

Další Všehochuť povídky:  https://snitily.blog.idnes.cz/?us=123558

Autor: David Snítilý | pátek 2.6.2023 18:01 | karma článku: 24,82 | přečteno: 1044x
  • Další články autora

David Snítilý

… a co je vlastně normální aneb nudné vztahy II. (dokončení)

Přines jí kytku, řekni, že jí to sluší.“ „Bude si myslet, že jsem ji zahnul,“ bránil se Honza. „Ale tys jí zahnul,“ připomínal mu Marek. „Jak víš, že ženská tohle chce?“ „Řekla mi to ex, že jsem to nedělal," přiznal Marek.

13.4.2024 v 6:50 | Karma: 13,04 | Přečteno: 419x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

... a co je vlastně normální aneb nudné vztahy

„A je sexy ten Váš kamarád?“ provokovala Marka Tereza. „Ne tak jako já," kasal se Marek. „Sexy s tímhle pivním mozolem?" poukázala na jeho zvětšujícího se milana. „To není pupek, to je charisma," oponoval nádherné femme fatale.

29.3.2024 v 7:40 | Karma: 16,95 | Přečteno: 453x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Podzimní balada

Vdávala jsem se mladá, protože jsem musela. Byla jsem v očekávání, což doma nikdo nečekal. Rodiče se domnívali, že jsem slušná katolická dívka. Přišla jsem o věneček na vesnické tancovačce a pak plačce svěřila se sestře Kačce.

15.3.2024 v 17:00 | Karma: 18,89 | Přečteno: 509x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Drahá tma

Jenže láska je mocná čarodějka a Montekové a Kapuleti měli v porovnání se Skleničkovými a Korbelovými vřelé sousedské vztahy. Obzvláště poté, co Patrik podlehl Sářině půvabu a začal se s ní tajně scházet.

17.2.2024 v 8:30 | Karma: 17,27 | Přečteno: 514x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané (Tvoje hvězda & Big Mig)

Laura utekla od despotického manžela ke kamarádce Markétě. Richard prosil, omlouval se, sliboval, vyhrožoval a nakonec poslal sms, že jestli se nevrátí, skočí pod vlak. Marky mu z Lauřina mobilu poslala odkaz na jízdní řád vlaků.

26.1.2024 v 15:50 | Karma: 19,93 | Přečteno: 526x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Z mrazu konečně do tepla. Už dnes bude 17 stupňů, o víkendu i přes 20

26. dubna 2024  8:21

Chlad a mráz zřejmě končí. Meteorologové avizují už na pátek teploty přes patnáct stupňů, o víkendu...

Ukrajinci dočasně stahují tanky Abrams. Jsou zranitelné při nasazení dronů

26. dubna 2024  8:01

Ukrajina dočasně stáhla z boje americké tanky Abrams M1A1, které se ukázaly být zranitelné při...

„Smrt režimu.“ Za nápis si má nezletilá ruská studentka odpykat 3,5 roku

26. dubna 2024  6:20

Ruský vojenský soud odsoudil žákyni desáté třídy, sedmnáctiletou Ljubov Lizunovovou ke 3,5 roku...

Zavolíme! Kandidáti do eurovoleb se utkají v debatě vysílané i studentům škol

26. dubna 2024  5:42

Šest kandidátů pro volby do Evropského parlamentu přijalo účast v debatě Zavolíme!, která bude...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 180
  • Celková karma 16,54
  • Průměrná čtenost 656x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.