Sexy seznamka pro zadané (Mr. Andre & nesmělá romantička Nikola)

Na otázku, zda krize v manželství trvá? Martin, který už půl roku spal v pracovně, odpověděl, „je to čím dál tím víc stejný."  „Takže Magda je jak žumpa?" zhodnotil Ondra.  „Jak jak žumpa?"  „No ... buď je nasraná, nebo vyčerpaná!" 

SEXY SEZNAMKA PRO ZADANÉ (Mr. Andre & nesmělá romantička Nikola)

Martin se probudil po čtvrté noční směně a první, co jako vždy udělal, bylo, že si zapnul internet, počítač a uvařil si kafe. Obvyklé rituály mu pomohly pozvolna nastartovat unavené tělo i mysl.

Zatímco se vařila voda na kávu, pípla mu na telefonu doručená zpráva.

Ahoj Ondro, mám ráda sexy oblečky (klidně i kožené), drsnější zacházení, svazování, anál rimming, anál fingering, ráda kouřím a polykám.

Martin zíral na kopii zprávy, která na něj vyskočila na WhatsAppu. Byla pod ní podepsaná nějaká Romana, ale odesílatelem byl jeho nejlepší kamarád Ondřej. Jeho unavenou mysl bleskově nastartovaly tryskové motory poznání: Ondráš má zase novou babu!

Martin hmátl po mobilu a ihned mu volal. Ondra kamarádovu reakci čekal (moc dobře věděl, jak dělá a kdy vstává) a hovor po prvním zazvonění přijal, „no to je dost, že voláš,“ dobíral si ho bez pozdravu, protože se měl ozvat už minulý týden.

„Dvojitej sorráč, kámo, kdo to je, co to má znamenat, povídej, přeháněj,“ vychrlil na něj žádostivě. 

„Zkouším teď seznamku pro zadané,“ osvětlil mu Ondřej, jaká nová teritoria dobývá.

„Od kdy seš zadanej?“ nepochopil ihned Martin.

„Nejsem zadanej, ale je super, že si to ty ženský myslí. Jsou to povětšinou samý vdaný nebo rozvedený, co nehledaj vztah, ale čistě jen sex.“

„Takže předstíráš zadanýho, aby si náhodou nedělaly nároky,“ docvaklo Martinovi.  

„Přesně tak, navíc nekupuji zajíce v pytli, protože se nerozpakují a posílají mi pěkně dráždivý fotky.“

Ondra v tom vždycky uměl chodit. Už ve věku zapalování lýtek věšel slečnám bulíky na nos a dělat z nich kravky. Jednou jedinkrát se i zamiloval a byl upřímný, ale zřejmě ho dohnala karma, protože Andrejka mu vyluxovala konto i byt a připravila ho tak nejen o majetek a hmotné statky, ale i o iluze. Víckrát už tu „chybu“ neudělal a hledal u žen jen chvilkové, povrchní potěšení a slast. Poté, co oklátil všechno, co před ním neuteklo na strom, v okruhu padesáti kilometrů, zaměřil se na seznamky. Mnohokrát pak u piva Martinovi líčil, kterak zabodoval u té či oné. Ondráš byl skutečně obdařen neuvěřitelných charismatem a vyřídilkou s kulometnou kadencí a každá žena se s ním cítila jako královna. Před Andrejkou si často sjednával rande v restauraci naproti svému bytu. Výhodou bylo, že se nemusel nikam táhnout a když byla ruka v rukávu (příslib kocoura v troubě) měl to na lože k lásce zvoucí, co by kondomem dohodil. Ještě předtím, než vůbec vyrazil z bytu, si ale potencionální oběť prohlédl dalekohledem. A když seznal, že není dostatečně atraktivní, zavolal jí, že měl autonehodu nebo zachraňoval topící se dítě. Po Andrejce už dával přednost hodinovým hotelům.

„A co ty, Márty, ještě máte tichou domácnost?" zajímal se Ondra.

„Je to čím dál tím víc stejný," posteskl si Martin, který už půl roku spal v pracovně a o sexu si v ní mohl nechat jen zdát. 

„Takže Magda je jak žumpa?" přebral si to po svém Ondra, který přítelovu sexuální absenci nemohl vydýchat.

„Jak jak žumpa?" 

„No ... buď je nasraná, nebo vyčerpaná!" 

Martin se útrpně zasmál a chtě nechtě musel připustit, že to přirovnání sedí. 

Magda nikdy nebyla dračice, ale před i po svatbě vedli celkem uspokojivý sexuální život. Jenže poté, co se narodily holky, přibylo starostí i povinností a všechno šlo pomalu ale jistě do kopru. Martinovi pak nezbylo než brečet nad rozlitým mlékem u piva.

„Vykouří ti ho alespoň?" zeptal se ho kdysi Ondra. 

„Ne!" vrtěl rozhodně hlavou Martin, „to já bych ani nechtěl."

„Jak nechtěl?" nechápal, co je na tom k nechtění, Ondra.

„Vždyť tou pusou líbá naše děti."

„Hele, když je to tak, jak to je," zhodnotil patovou situaci Ondra, „mám pro tebe dárek k  narozeninám." 

„Narozeniny mám až za půl roku," vznesl Martin námitku, na kterou ale Ondra nebral zřetel. 

„Lepší předčasný dárek než ejakulace.“

„Lepší předčasná ejakulace než žádná,“ oponoval Martin, vědom si toho, že ve svém postavení si nemůže moc vyskakovat.

„Dárek najdeš ve služebním mailu, hlavně si to prohlížej v anonymním režimu a všechny případné sms hned smaž,“ přidal varování zdarma Ondra.

Ač Martin hořel zvědavostí, blížil se návrat dcer ze školy a manželky z práce a tak odolal a na mail se kouknul až večer v práci. A nestačil se divit. Ondra ho zaregistroval na stejné seznamce, kterou sám využíval. Zaplatil za něj vstupní poplatek a pod nickem Mr. Andre (podle jeho oblíbence z dětství tenisty Agassiho) vložil inzerát s fotkou. Jediné štěstí bylo, že na fotce neměl hlavu, pouze tělo. A díky bohu byl oblečený. Prvních pět minut Martin hudroval jakej je Ondra kretén, ale poté co se začetl do inzerátu, nadávky slábly a zmocňoval se ho pocit vzrušení. Ondra měl pravdu. Ty dívky a ženy se nebály odhalit.

Tolik prdelek, koziček a kundiček pohromadě snad nikdy neviděl.

Problém byl, že některé byly odvážné až moc. Mokrý orgasmus:

S požehnáním manžela hledám pohledného, výkonného milence, ideálně sportovce a nekuřáka (kouření obstarám já). Rodinného přítele a milence.

Jiné si zase kladly nereálné požadavky. Kontrolorka kvality:

Jsem drobnější sportovní postavy, zrzka, zelené oči, věk 28. Hledám muže k občasným schůzkám, sportovní postavy, věk 30 - 45 let, tmavší vlasy, výška minimálně 180cm, ztopořený penis minimálně 20 cm.

Martin měl jen 178 cm. A hlavně ... byl bloňďák.

Další zase nevěděly, co chtějí. Devil666:

Ahoj, hledám slečnu, případě muže, může být i pár. Rada bych zkusila pořádnou trojku, BDSM nebo fisting.

Nakonec odepsal na veskrze slušný inzerát ženy s přezdívkou Terka321, která hledala vášnivého, spolehlivého milence pro dlouhodobý, diskrétní vztah. Bez narušení soukromí. Když se po týdnu nedočkal odpovědi, žhavil drát a dožadoval se u Ondry vysvětlení.

„Ty vole, Marty, tam je tak pětkrát víc chlapů než ženských, mě se ozvala až čtrnáctá, kterou jsem oslovil,“ podal mu vysvětlení, „u tebe to bude tak třicátá,“ a zároveň ho připravil na to, že bude hůř.

Martin poučen z předchozího nezdaru na nic nečekal a rozeslal dalších pět zpráv podobného znění vybraným adeptkám na milenku. Odezva byla stejná. Tedy žádná. Neozvala se mu Pretty Woman, Blue, Vesna, Afrodité ani 145 cm vysoká, údajně velmi ohebná jogínka s nickem Kapesní mrdátko. A ta dokonce tvrdila, že odepíše všem. Na jednu stranu ho to mrzelo, na druhou se mu ale lehce ulevilo. Z představy setkání s cizí ženou za účelem vyměňování tělních tekutin byl stále dost nervózní. Pro pokus číslo sedm si proto vybral nesmělou romantičku. NR hledala muže pro erotické dopisování. A že to s tím dopisováním myslí vážně, zjistil, když mu skutečně odpověděla. A tak započala velká platonická romance, kdy se z obou postupně stali závislí grafomani a z nesmělé romantičky nadržená rajda. Alespoň tak to Martin vnímal, protože po prvotním oťukávání začali být oba víc a víc otevřenější a svěřovali se jeden druhému se svými nejtajnějšími erotickými fantaziemi. Nikola například Martinovi přiznala, že se ráda promenáduje v erotickém prádle a vzrušuje ji představa, že by ji cizí muž sledoval při masturbaci. Případně by ji sledoval její vlastní muž při milování s někým jiným. Na dotaz, kdo by měl být ten cizinec, se mu dostalo ujištění, že rozhodně on. Jelikož se Martin na takové „perverznosti" ještě necítil, převedl jejich psaný dialog zpět na erotické prádlo a jeho předvádění. Nikola se nechala chvíli přemlouvat, ale nakonec mu svou fotku, v černém korzetu s podvazky a punčochami, poslala. Stejně jako mnohé jiné ženy na seznamce, které byly ochotné ukázat rozkrok, ale ne obličej se i ona se fotila pouze od krku dolů. A v přítmí. Martin byl i tak unešený a na nejvyšší možnou míru vzrušený a její foto (i jí samotnou) upřímně pochválil. Nikole tak přidal tolik potřebné sebevědomí a ona příště poslala další. Tentokrát v rudé saténové košilce s jedním ramínkem spuštěným ledabyle dolů, aby se mohl pokochat pohledem na její vyčnívající bradavku. 

„Ondráši, ona je úplně dokonalá,“ svěřil se příteli nad zlatavým mokem. Že nejde jen o tělesné proporce (stále zahalené ve fotograficky přívětivém šeru), ale i o duševní souznění si raději nechal pro sebe. S Nikolou si rozuměl, jak už dlouho s nikým. Navzájem se na sebe těšili jak dva puberťáci. Její manžel musel být nebetyčný vůl, když si jí nevšímal. Nikolu zase pobavilo přirovnání Magdy k žumpě. 

„A už jste se viděli?“ hořel zvědavostí Ondra, „sáhl jsi jí na bubáka?“

„Co?“ zaskočil Martinovi právě pozřený hlt piva.

„Přece na kundičku,“ přeložil mu výraz z obšournické terminologie.

„Ještě ne,“ přiznal Martin.

„Ještě jste se neviděli nebo jsi jí ještě nesáhl na bubáka?“

„Ještě jsme se neviděli, a tudíž jsem jí nemohl sáhnout na bubáka,“ ujišťoval s lehce rozpoznatelným rozhořčením Ondru. „Navíc ona žádnýho bubáka nemá,“ dodal už vyloženě naštvaně.

Ondra pro jistotu lehce změnil téma. A začal mu vyprávět o bubácích jeho přítelkyň.

Chtěla bych, aby ses na mě vrhl a vzal jsi mě, drsně, bez předehry, napsala mu Nikola v úterý večer. Od nesmělé romantičky nečekaná výzva, pomyslel si Martin. Nikola byla čím dál tím víc lačnější, lascivnější a přístupnější. 

Kdybych jen mohl, povzdychl si Martin, který měl ten týden ranní směny a musel tudíž být ostražitěji, než když byl v práci a coby mistr se mohl zašít do kanceláře. 

Dcery už zalezly do pokojíku, manželka do ložnice, a tak na mobilu nadatloval zprávu o tom, že by se na ní vrhnul klidně hned a zmocnil se jejího nádherného těla.

Popiš mi, co bys se mnou dělal? Ležím na zádech v posteli. Mám na sobě jen bílý, síťovaný overal, mučila dál jeho představivost. S odhaleným klínem. Maximálně.

Ten si určitě nech, přistoupil na její hru. Jen tě chytnu za zadek a přitáhnu si tě blíž. Trošku si s tebou pohraju, pak ho do tebe vrazím a budu …  

Martin nevěděl, zda napsat šukat nebo se s tebou milovat, a tak radši zvolil tři tečky.

Co budeš? Odpověděla vzápětí Nikola. Dělám si to a představuji si, že ten robertek je tvůj pták.

Budu tě šukat … dodal si odvahy a horečně přemýšlel, jestli jí nemá taky poslat fotku. Ona už mu jich poslala pět a on byl pořád měkkej. Tudíž by měl využít toho, že je právě tvrdej. Zamířil chvatně do koupelny, stáhl si trenky ke kotníkům a zkoumal, z kterého úhlu svého lofase zabere. Nakonec našel to správné lichotivé světlo, Jeho Excelenci zvěčnil, ale než se rozhoupal k odeslání, přišlo mu od Nikoly video s popiskem live. Teda úplně živě to samozřejmě nebylo, ale přesto Martin valil bulvy na černý vibrátor a Nikoly klín, v němž něžně předl. Jeho erekce v tu chvíli nabila mučivých rozměrů, a tak si musel chtě nechtě ulevit. V páté minutě a čtrnácté vteřině záznamu, když ji zasáhl orgasmus a škubla rukou svírající mobil, Martin uzřel herečku Umu Thurman.

„Co to má znamenat?!“ vtrhnul do ložnice.

Magda, která slyšela jeho kroky na schodech, předstírala rozespalost. „Co blbněš, zhasni?“ štěkla na něj naštvaně.

Martin z ní strhnul peřinu a nepřekvapivě uviděl bílý, síťovaný overal. Vůbec netušil, že jeho ženě nějaké takové dráždivé prádélko říká paní. O černém robertku ani nemluvě. (I když ten vlastně nemluvil, ale vrněl). Beze slova vysvětlení se otočil a než znovu zhasnul, poslední vyčítavý pohled věnoval filmovému plakátu z filmu Pulp Fiction. 

„Tak jaká?“ spustil Ondráš, když v hospodě usedli ke stolu.

„Lepší to být nemůže,“ pochlubil se Martin. Magdě došlo až druhý den kdo je Mr. Andre a samozřejmě mu hned vpálila do ksichu to přirovnání k žumpě. Následující dva dny byla u nich doma Itálie, ale pak si oba vybavili to jiskření, tu znovu objevenou zamilovanost a jaké je to být chtěný. Došlo jim, že mezi nimi dlouhodobě vázla komunikace. A že k sobě za těch dvanáct let vlastně nikdy nebyli stoprocentně upřímní. Styděli se, a tak Martin neměl nejmenší tušení, že jeho žena má lehce exhibicionistické sklony a Magda naopak netušila, že její muž ji v tom bude s nadšením podporovat. A že dokonce i svolí ke švédské trojce.

„Takže spíš s tou Nikolou?“ rozzářil se jak měsíček Ondra.

„S Nikolou i Magdou … podle nálady,“ přiznal po pravdě Martin.

 

Mé předchozí Všehochuť povídky: https://snitily.blog.idnes.cz/?us=123558

 

 

 

 

 

Autor: David Snítilý | pátek 14.4.2023 16:00 | karma článku: 22,14 | přečteno: 1091x
  • Další články autora

David Snítilý

… a co je vlastně normální aneb nudné vztahy II. (dokončení)

Přines jí kytku, řekni, že jí to sluší.“ „Bude si myslet, že jsem ji zahnul,“ bránil se Honza. „Ale tys jí zahnul,“ připomínal mu Marek. „Jak víš, že ženská tohle chce?“ „Řekla mi to ex, že jsem to nedělal," přiznal Marek.

13.4.2024 v 6:50 | Karma: 13,04 | Přečteno: 421x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

... a co je vlastně normální aneb nudné vztahy

„A je sexy ten Váš kamarád?“ provokovala Marka Tereza. „Ne tak jako já," kasal se Marek. „Sexy s tímhle pivním mozolem?" poukázala na jeho zvětšujícího se milana. „To není pupek, to je charisma," oponoval nádherné femme fatale.

29.3.2024 v 7:40 | Karma: 16,95 | Přečteno: 454x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Podzimní balada

Vdávala jsem se mladá, protože jsem musela. Byla jsem v očekávání, což doma nikdo nečekal. Rodiče se domnívali, že jsem slušná katolická dívka. Přišla jsem o věneček na vesnické tancovačce a pak plačce svěřila se sestře Kačce.

15.3.2024 v 17:00 | Karma: 18,89 | Přečteno: 509x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Drahá tma

Jenže láska je mocná čarodějka a Montekové a Kapuleti měli v porovnání se Skleničkovými a Korbelovými vřelé sousedské vztahy. Obzvláště poté, co Patrik podlehl Sářině půvabu a začal se s ní tajně scházet.

17.2.2024 v 8:30 | Karma: 17,27 | Přečteno: 514x | Diskuse| Poezie a próza

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané (Tvoje hvězda & Big Mig)

Laura utekla od despotického manžela ke kamarádce Markétě. Richard prosil, omlouval se, sliboval, vyhrožoval a nakonec poslal sms, že jestli se nevrátí, skočí pod vlak. Marky mu z Lauřina mobilu poslala odkaz na jízdní řád vlaků.

26.1.2024 v 15:50 | Karma: 19,93 | Přečteno: 526x | Diskuse| Poezie a próza
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Lesy chce předat mnichům bez soutěže. Smlouvu nachystal starosta předem

28. dubna 2024

Premium Mohlo to být jedno z rozhodnutí, jakých města jako osmitisícové Milevsko udělají ročně stovky....

Stavební úřady se děsí novely, mluví o nejistotě a nabírají nové pracovníky

28. dubna 2024  19:06

Stavební úřady napříč republikou se obávají reformy stavebního zákona. Kvůli nárůstu práce tak...

VIDEA TÝDNE: Potvrzený trest pro Feriho, živořící děti a Kobajašiho veleskok

28. dubna 2024  18:50

Soud v Praze tento týden potvrdil exposlanci Dominiku Ferimu tříletý trest za znásilnění. Strážníci...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 180
  • Celková karma 16,54
  • Průměrná čtenost 656x
Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.