Kterak Čoudkův pták Ohnivák o pírka přišel

18. 04. 2021 9:40:10
„Všichni snědí sousedi mi už tři dny neodpovídají na pozdrav,“ postěžoval si Čoudek na Romy. „A ty se divíš?" žasla Martina, „v neděli jsi ve dvě v noci vzbudil celej barák a pak si jim na chodbě zpíval, černé oči jděte spát.“

KTERAK ČOUDKŮV PTÁK OHNIVÁK O PÍRKA PŘIŠEL

Partnerské soužití je složitý proces plný ústupku a kompromisů. Soužití s Čoudkem, uvědomovala si Martina, byl prozatím proces prostý veškerých ústupků a kompromisů. Z jeho strany. Pořád dojížděla do Brna do školy, ale většinu večerů a celé víkendy trávila s ním ve Třebové. Dokud byli v první fázi zamilovanosti a pobláznění, mnoho jeho abnormalit jednoduše neviděla či spíše vidět nechtěla. Ale po třech měsících soužití už přeci jen odložila růžové brýle a rozhlédla se pořádně kolem. Jejich podnájem byl místem sexuálních orgií a divokých pijatik, ale rozhodně v ničem nepřipomínal domov. Bydleli v Rusku. V garsonce, kde jediným vybavením byla kuchyň a barový pult. Samozřejmě Rusko nebyl oficiální název čtvrti na kraji města, ale vzhledem k tomu, že zde až do roku 1991 pobývali ruští vojáci se svými rodinami, každý místní věděl, že Rusko a Borek jedno jest. Vojáky následně vystřídala sociálně slabší a nepřizpůsobivější část obyvatelstva. Atmosféra ale byla na hony vzdálená roztančeným balkánským fraškám Emira Kusturici. Na podivné existence jste zde narazili doslova na každém kroku, stejně jako na zápach odpadků, co se povalovaly všude kolem jen ne v koši. Kdyby měl malíř jednou jedinou barvou vykreslit zdejší scenérii, na paletě by zcela jistě sáhl po šedivé. Rozdíl mezi snědými a bílými sousedy v podstatě vyšuměl do ztracena. Každý se staral sám o sebe. Nikoho nezajímalo, co se děje venku za dveřmi jeho bytu. Řev, nesrozumitelné nadávky, vřískání dětí. Když neuklízí Lakatoš, Novák nebude tuplem. A o řádně zaplaceném nájmu si mohly ty čubky na byťáku nechat jen zdát.

Jaký to byl kontrast oproti bytu, který sdílela donedávna s Kamilem. 3 + 1 v centru Brna, pohodlná postel, velká vana, nábytek, televize, pračka, sušička, myčka. Ne že by byla nějaká zlatokopka, ale rodiče Ivči a Kamila byli přeci jenom za vodou a mohli dětem dopřát víc luxusu, než na který byla zvyklá z domu. Naproti tomu Čoudek měl jen nezaměstnanou matku alkoholičku a nárazové sezonní práce, kterým říkal vznešeně náš byznys. S Červem se živili vším, co souviselo s prací ve výškách. Mytí oken, čištění okapů, malování a opravy fasád, prořezávání stromů.

Bože, jak hluboko jsem klesla, pomyslela si při pohledu na matrace položené na linu a při vzpomínce na ten sexuální aerobik, co tu předchozí noc prováděli. Čoudek do stropu navrtal závěsný systém, který mu sloužil nejen k posilování svalů. Když do něj Martinu zavěsil, mohl si ji brát v doposud nepoznaných pozicích a ona se vznášela ve vzduchu i na vlnách rozkoše. Jestli něco uměl, tak uspokojit ženy. Jejich orgasmus upřednostňoval před svým, nikoli z ohleduplnosti, ale právě kvůli svému egu. Kochal se pohledem na to, jak ochromené slastí řvou, zatínají zuby a tvář se jim krabatí do nepůvabné grimasy.

Tohle by mu šlo, uvědomovala si Martina, že na podobný bejkárny si čas najde, ale skříň z Ikey se tu válí netknutá v krabici už dva týdny. A já kráva mu do té pasti slasti ještě dobrovolně vlezu, děsilo ji, na kolik ji ovládá. Musí mu přistřihnout křidýlka, utáhnout otěže, usmyslela si.

Její sebezpytování přerušilo zvonění mobilního telefonu. Volala její matka a vyptávala se, jak žije, jestli má co jíst, co na sebe a kdy jim konečně Čoudka představí. Samozřejmě o něm nemluvila jako o Čoudkovi, ale používala jeho krycí jméno z občanského průkazu. Jelikož si byla Martina víc než jistá, že Čoudek nesplňuje jejich představu dokonalého zeťáka, opět setkání oddalovala na neurčito.

„Tak my přijedeme k vám?“ nenechala se tentokrát odbýt matka.

„Radši my k vám, přeci jen nejsme ještě zabydlení,“ navrhla Martina schůdnější variantu. Kdyby matka uzřela jejich mini holobyt, asi by ji trefil šlak.

Tak v sobotu vás čekáme,“ zašveholila matka spokojeně a nečekajíc na odpověď hovor ukončila.

„Ale mami ...“

Když se jí kdysi Martina ptala, jak pozná, jestli kluk, se kterým chodí, je ten pravý, odpověděla jí, to nepoznáš. Když máti pochopila, že takováhle odpověď ji neuspokojila, dodala, když si budeš umět představit, že bys s ním měla děti, tak máš z poloviny vyhráno. Pokud by se Martina měla řídit tímto měřítkem, mohla by si rovnou sbalit svých pět švestek a vypařit se. Čoudek sám byl velké dítě. A ostatně se tak i jmenoval, Dan Dítě.

„Záhady a mystéria,“ spustil Čoudek na místo pozdravu po příchodu domů.

„Copak tě trápí muži?“ pravila ironicky Martina a odložila učebnici.

„Všichni sousedi mi už tři dny neodpovídají na pozdrav.“

„Myslíš naše snědé spoluobčany?“ ujišťovala se Martina, „pokud ano, tak se vůbec nedivím.“

„Jo, myslím Cikány,“ ujistil ji.

„Když jste v neděli s Pájou a Červem zapíjeli narození Matese, tak jste ve dvě v noci vzbudili celej barák a pak si jim na chodbě zpíval, černé oči jděte spát,“ osvětlila mu ty záhady a mystéria.

„Ženo, ty a já, sex teď hned?“ předvedl jí Čoudek vrcholný projev empatie a romantiky, poté co vylezl ze sprchy. Ani se neobtěžoval s oblékáním, tak moc si byl jistý, že svolí. Oslovení ženo, muži, brali zpočátku jen jako dobrý fór, ale nějak jim přirostlo k srdci a už u něj zůstali.

Jinak byl Čoudek zářným příkladem toho, že člověk skutečně pochází z opice a je potřeba s ním tak i jednat. Jeho osobní evoluce, přerod v Homo sapiens (člověka rozumného), ještě stále nebyla u konce.

„Jane nemá zájem o Tarzan, Jane chce složit skříň z Ikea,“ snížila se Martina na jeho úroveň.

„A pak?“ bušil si do prsou Homo Erectus (vzpřímený).

„A pak povléct postel.“

„A pak?“ nevzdával to.

„A pak uvařit večeři?“

„A pak?“ ztrácel trpělivost.

„Pak jít spát,“ dráždila ho Martina. Ale ne tak jak doufal.

„Jane nemůže jít spát bez sex, nedomazlená neusnout,“ připomněl jí ten opičák.

Jane alias Martina vzápětí žasnula, jak rychle byla skříň složená, když si ji vzal do tlap Homo Habilis (zručný).

„Ale není blbost povléct peřiny a pak znesvětit to čisté povlečení,“ přišel s logickou námitkou, „nebylo by rozumnější je nejprve znesvětit a pak je povléct?“

Martina si byla jistá, že je to jen fligna a že jakmile by uspokojil své pudy, už by jí s ničím nepomohl, a tak samozřejmě dělala drahoty. Jenže to už měl Čoudek v rukách peřinu a prošel další transformací.

Homo Iluzonensis přišel s nabídkou kvalitní zábavy, „když ti ukážu kouzlo, při kterém se udělám neviditelným, aniž bych se hnul z místa, bude sex, při kterém se viditelně uděláš? A nádavkem si ještě vyholíš mušličku jako má oblíbená pornohvězda.“

Martina se smála a vrtěla odmítavě hlavou, „to je trošku jednostranná sázka, co když tě uvidím?“

„Následující měsíc bude sex, jen když o něj budeš vysloveně škemrat, a budu mýt nádobí a vařit.“

„Vzhledem k tomu jak vaříš, se spokojím s prvními dvěma body a jako bonus se oholíš ty?“

Čoudkovi se podařilo během dohadovaní podmínek vysoukat peřinu z povlečení. V momentě, kdy oba sázku odsouhlasili, si povlečení roztočil nad hlavou, rozmáchl se a hravě do něj celý vklouznul.

„Vyhrál jsem,“ komentoval svůj rádoby kouzelnický trik.

„Ale já tě vidím,“ napodobila Martina holčičku ze slavné vánoční reklamy na Kofolu.

„Nevidíš mě, ale povlečení,“ osvětlil jí podstatu svého fíglu Čoudek a po dlouhém dohadování byla nucena kapitulovat, vzdát se a být mu po vůli. Co se týkalo holení intimních partií, dospěli ke kompromisu. Nejprve oholila ona jeho a pak se chystal on na ni. Zrovna když klečel před sprchovým koutem a tvořil tu přistávací ranvej pro svýho ptáka Ohniváka, vzpomněla si Martina na telefonát.

„Teď asi není ta nejvhodnější chvíle,“ začala opatrně, „ale máme přijet k našim na oběd ... tuhle sobotu.“

Čoudek reagoval překvapivě pozitivně, „super, konečně poznám rodiče své vyholené.“

.

Příště: Kterak Čoudek poznal rodiče své vyholené

Předchozí Čoudkovy eskapády naleznete zde: https://snitily.blog.idnes.cz/?us=125742

Autor: David Snítilý | neděle 18.4.2021 9:40 | karma článku: 23.09 | přečteno: 606x

Další články blogera

David Snítilý

Podzimní balada

Vdávala jsem se mladá, protože jsem musela. Byla jsem v očekávání, což doma nikdo nečekal. Rodiče se domnívali, že jsem slušná katolická dívka. Přišla jsem o věneček na vesnické tancovačce a pak plačce svěřila se sestře Kačce.

15.3.2024 v 17:00 | Karma článku: 18.43 | Přečteno: 423 | Diskuse

David Snítilý

Drahá tma

Jenže láska je mocná čarodějka a Montekové a Kapuleti měli v porovnání se Skleničkovými a Korbelovými vřelé sousedské vztahy. Obzvláště poté, co Patrik podlehl Sářině půvabu a začal se s ní tajně scházet.

17.2.2024 v 8:30 | Karma článku: 16.75 | Přečteno: 469 | Diskuse

David Snítilý

Sexy seznamka pro zadané (Tvoje hvězda & Big Mig)

Laura utekla od despotického manžela ke kamarádce Markétě. Richard prosil, omlouval se, sliboval, vyhrožoval a nakonec poslal sms, že jestli se nevrátí, skočí pod vlak. Marky mu z Lauřina mobilu poslala odkaz na jízdní řád vlaků.

26.1.2024 v 15:50 | Karma článku: 19.92 | Přečteno: 480 | Diskuse

David Snítilý

... a co když to vzdám? (Bez dcerky neodejdu)

Mým prosbám, abychom navštívili poradnu či psychologa, se Tonda vždy vysmál s tím, že jediný blázen, co potřebuje lékařskou péči, jsem tu já. A zmínka o rozvodu ho v tu ránu rozpálila do běla a mně zčervenaly tváře. Nikoli studem.

13.1.2024 v 8:14 | Karma článku: 22.79 | Přečteno: 577 | Diskuse

Další články z rubriky Poezie a próza

Alena Bures

Recenze - Martina Boučková: Šílená babička

Rodiče si nevybereš. Ale to koneckonců ani děti. A mít mírně šílenou matku je někdy k vlastnímu zešílení, ale někdy....

28.3.2024 v 17:24 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 61 | Diskuse

Miroslav Pavlíček

O fotbalových legendách, paní Štěpánkové a pomíjivosti

Kdybych se narodil před sto lety... No, abych řekl pravdu, někdy mám pocit, že se tak opravdu stalo.

27.3.2024 v 12:58 | Karma článku: 14.20 | Přečteno: 194 | Diskuse

Iva Marková

Ženy

....................................................................................................

26.3.2024 v 22:53 | Karma článku: 9.52 | Přečteno: 197 | Diskuse

Marek Ryšánek

Způsobem bytí byl roven Bohu - Květná neděle.

Lidské dějiny jsou plné příkladů nejrůznějších vládců a vůdců. Ti ovládáni ctižádostí rozpoutávali války, štvali lidi proti sobě. Mysleli, že jim to přinese štěstí, věčnou slávu. Zůstali po nich statisíce, miliony mrtvých.

26.3.2024 v 20:23 | Karma článku: 4.96 | Přečteno: 129 | Diskuse

Jana Péťová

Fluktuace každodennosti

Fluktuace každodennosti - Proměnlivost. Nepředvídatelnost. Dynamika. Rozmanitost. Odlesky radosti překvapení a lásky. Nástrahy a výzvy.

26.3.2024 v 11:08 | Karma článku: 11.09 | Přečteno: 191 | Diskuse
Počet článků 178 Celková karma 18.37 Průměrná čtenost 659

Magnet na průsery, trapasy a zranění. Opačným pólem svojí osobnosti odpuzuji prachy a úspěch. Píšu prózu, texty a básně.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...